Webteksten

Voor de websites van klanten van PDK Marketing heb ik regelmatig SEO teksten geschreven op basis van door het marketingbureau geselecteerde zoekwoorden. Bijvoorbeeld voor Paleo2GoKlijn Bestrating en Sep Dance & Group Fitness.

Tot en met december 2016 schreef ik wekelijks gemiddeld 5 tot 10 blogs op basis van SEO voor de klanten van het online marketingbureau Contany.nl (als ghostwriter). Voorbeelden zijn te vinden op de websites van mooiesokken.comTopTours en Style Italy.

De verloskundigenpraktijk Verloskundigen Zuidwesthoek was toe aan een frisse, nieuwe website. Op verzoek van 1234websites.nl heb ik alle teksten herschreven zodat ze beter passen bij wat de dames willen uitstralen.

Pooljoy is een nieuw bedrijf en een serieuze speler in de markt van waterspeeltoestellen. De website heb ik volledig voorzien van teksten op basis van SEO. Daarnaast heb ik tekstuele ondersteuning geboden bij de introductie van het merk op een beurs in Keulen.

Bij 1234websites.nl krijg je altijd een betaalbare, professionele website. Speciaal voor het Nederlandse bedrijfsleven. Of je nu een starter bent of een multinational. De teksten voor deze website zijn door mij geschreven. Bovendien ben ik als externe tekstschrijver verbonden aan www.1234websites.nl.

Voor Sandra Prinsen van Prinsen Begeleiding & Advies heb ik de alle teksten herschreven van haar website www.prinsenadvies.nl.

Voor een moderne tuin moet je bij Groenbewust Hovenier uit Woensdrecht zijn! Bij een nieuwe website horen nieuwe teksten en die heb ik mogen schrijven. 

Voor Anita Alofs van Massage Plus Breda heb ik vier pagina's van haar website herschreven: homepage, Massage, Over ons en Speciale aanbiedingen.