Redactioneel

Sinds september 2015 ben ik 24 uur per week aan het werk voor INTO, een onafhankelijke aanbieder op het gebied van Telecom en IT voor zakelijk Nederland. De werkzaamheden variëren van het schrijven van nieuwsberichten voor op de website, redigeren van een aanbesteding (die INTO heeft gewonnen) tot het ondersteunen bij een integratietraject en projecten.

 

TriStar Group

Voor TriStar Group in Roosendaal heb ik de teksten mogen verzorgen van twee flyers. Daarnaast heb ik het persoonlijke verhaal van directeur Paul van den Berg herschreven: http://www.tristarindustries.net/paul-van-den-berg.html

Flyer over maatwerk
Flyer over producttrainingen

Voor Stefan Punt van Stickerleverancier.nl heb ik al verschillende teksten mogen schrijven voor meerdere van zijn bedrijven. Waaronder een advertorial voor NoLimitAccu en webteksten voor DakarOpCanvas.nl, FlakkeeOpCanvas.nl en CB Bedrijfskleding

Voor de montessorischool in Roosendaal, OMBS ZieZo, heb ik een aankondiging en vervolgartikel voor de oudercursus mogen verzorgen. Beide artikelen hebben in de Roosendaalse Bode gestaan. Daarnaast volgen er nog 4 artikelen die de school kan gebruiken als advertorial om meer bekendheid te creëren voor de grondbeginselen van de montessorischool.

Aankondiging montessoricursus (Bron: Roosendaalse Bode)
Artikel eerste bijeenkomst montessoricursus (Bron: Roosendaalse Bode)

Voor Overveld Coating heb ik een advertorial geschreven voor De Woensdrechtse Bode. Daarnaast zijn de flyers in ontwikkeling en is de website tekstueel door mij opgepakt.

Advertorial Overveld Coating (Bron: Woensdrechtse Bode)