Over mij

Dit ben ik:

Corina Kuijlen

Mijn naam is Corina Kuijlen, de drijvende kracht achter Adviesbureau In-tekst. Al op jonge leeftijd vond ik het leuk om met taal bezig te zijn. Veel boeken lezen, haalde altijd hoge cijfers voor mijn dictees en bovendien begon ik toen al met schrijven. Mijn gedachten en de gebeurtenissen die me raakten. Dat hielp mij om deze te verwerken. Nog steeds.

Niet alleen goed leesbare, heldere teksten schrijven, maar ook nadenken over de vorm vond ik erg interessant. Hoe komt een tekst het beste tot zijn recht? Daarom besloot ik om na het VWO de opleiding Communicatie te volgen aan de Hogeschool Zeeland te Vlissingen. Vervolgens bij ABN AMRO werkervaring op gedaan, maar na een leerzame tijd wilde ik 'toch iets met mijn opleiding gaan doen'. Bij Voogd & Voogd (een volmachtbedrijf in verzekeringen) kreeg ik die kans. Ruim 6 jaar heb ik daar mijn vaardigheden sterk verbeterd o.a. op het gebied van teksten schrijven en redigeren, communicatieplannen opstellen en uitvoeren en online en traditionele communicatiemiddelen ontwikkelen.

Bij INTO heb ik mezelf vervolgens ontwikkeld tot content marketeer met digital skills. Samen met mijn collega's zijn we terug gegaan naar de basis: buying persona's bepalen, buyers journey in kaart brengen, nurture tracks ontwikkelen, content creatie per buying persona, inbound marketing, online advertisement. Het hele spectrum van modern, online marketing staat nu als een huis.

Die ervaring en een gezonde dosis levenswijsheid stop ik nu volledig in mijn eigen bedrijf: Adviesbureau In-tekst! Nu kan ik mijn passie voor taal en communicatie inzetten voor anderen.

Dat gevoel en die ervaring wil ik graag met u delen! Neem daarom contact met mij op voor een vrijblijvend oriënterend gesprek of vraag direct een offerte aan.